Stillingsutlysning - Kjøkkensjef Dapper Oslobukta

Etter mange års butikkdrift på Grünerløkka, åpnet vi vår kombinerte bar og butikk i oktober 2019 i Nordre gate 20. Nå, med de erfaringer vi har høstet og et stadig ønske om å gjøre mer, skal vi i gang med et nytt prosjekt i Oslobukta. Vi vil fortsette med bar og butikk, men vil også satse mye mer på mat. Derfor vil en kombinert butikk- bar og bistro se dagens lys i Operagata 36 i oktober.

Vi er i gang med å sette sammen et lag som skal utvikle og drive dette stedet. Noen nøkkelpersoner er allerede ansatt, men en av de viktigste mangler - kjøkkensjefen.

Du en en ambisiøs og kreativ kokk som er klar for å ta på deg mer ansvar og vil drive denne bistroen sammen med oss. Vi er veldig opptatt av å drive et sted som endrer og utvikler seg med tiden. Derfor er du en med mye fagkunnskap, men er heller ikke så fastlåst at du ikke vil prøve nye ting. Du synes smaksrik mat er spennende og grønnsaker en stor del av menyen. Sesong og bærekraftighet er et kompass du bruker når du utvikler menyene og matsvinn er noe av det verste du vet.

Vi ser for oss av stillingen vil være operativ fra september, men for rette vedkommende vil vi kunne justere oppstartstidspunktet.

Send fullstendig cv og noen linjer på hvorfor du ønsker å jobbe hos nettopp oss til kaveh@dapper.as innen 21. juli.