10 godbiter fra salget!

10 godbiter fra salget!

Vintersalget har vart litt over én uke og pågangen har vært enorm. Fortsatt er det en del perler igjen på 40 prosent avslag, som du ser nedenfor! Utforsk hele utvalget på salg her.

1. Bleu de Paname Veste Standard jakke

Varm kordfløyeljakke, laget i Frankrike

Røff vinterjakke laget i Frankrike. Nydelig, marineblå kordfløyel med varmt fôr. Hornknapper og store brystlommer gir jakken et pragmatisk preg.

2. Still By Hand Mockneck genser

Luftig bomullsgenser fra Japan.

Stilren genser fra Japan som varmer uten å være for tykk. Atletisk søm og meget god pusteevne.

3. Overhead 6 Panel caps - Brun

Varm caps i italiensk ull.

Varm og deilig caps av italiensk ull, sydd som en erkeklassisk baseball-caps. Hvorfor begrense seg til lue i kaldværet? Sjekk også resten av Overheads hodeplagg på salg!

4. Schnayderman's Leisure Poplin Bold Stripe skjorte

Stripete herreskjorte i lett poplin.

Svenske Schnayderman's vinterkolleksjon var meget sterk, med mange freshe og populære skjorter. Vi vil løfte frem denne fritidsskjorten i portugisisk poplin, en lett og sterk bomullsvev. Finnes også i påskegul.

5. Libertine-Libertine Steady skjerf - Marineblått

Mykt ullskjerf fra Libertine-Libertine.

Stort, men lett skjerf i myk ull fra danske Libertine-Libertine. Kommer definitivt godt med i månedene som kommer! Finnes også i beige, turkis og gult

6. Asics Gel-Kayano Trainer Knit

Råeste joggeskoene i gata fra japanske ASICS.

Vi synes personlig disse skoene er helt rå, og den ribbestrikkede ankelen er super til å hindre slaps i å komme inn! Vi har de aller fleste størrelser inne enn så lenge.

7. Avenue Cigarette bukse

Smal bukse fra norske Avenue.

Smale, rette høyvannsbukser er aldri feil, enten du skal bowle eller dra på ska-konsert. Denne er til overmål 84 prosent ull som varmer godt i snøværet.

8. Bleu de Paname Polaire Raglan jakke

Kremhvit fleecejakke fra Frankrike.

Lyse fleecejakker ble et fenomen i år, noe vi også så med Herschel Supply Co. Fleece pull over. Denne er supercomfy, enten alene eller med en regnjakke over. 

9. Goetze Gadi skjorte - Nude

Nydelig, lang skjorte fra tyske Goetze.

Her gjelder det å skynde seg - dette er våre aller mest eksklusive skjorter nedsatt til nesten det halve. Ultra-berlinske Sissi Goetze står bak denne futuristiske herreskjorten med lang hem og spesialsydde ermer. Finnes også i lyseblå!

10. Grind London Squad anorakk - Beige

Kort, lett anorakk fra britiske Grind London.

Lette vindjakker er det ultimate plagget til en aktiv livsstil. Trekk denne over genseren på vinterstid og over trøya på våren. Meget lett og forseggjort.

Back to blog