Dapper kåret til Årets Butikk 2017

Dapper kåret til Årets Butikk 2017

På en seremoni i går ble vi de lykkelige vinnere av prisen for Årets Butikk 2017! Stor takk går ut til alle som stemte på oss, våre mange trofaste kunder og våre dyktige medarbeidere, som hver dag gjør alt de kan for at du skal ha det hyggelig hos oss.

Næringsbyråd Geir Lippestad overrakte prisen til Dappers forbløffede grunnleggere, som straks holdt en meget lite forberedt takketale og etterpå ga seg i kast med å ringe ansatte, familie og kjente. 

Hvert år kårer Oslo Handelsstands Forening, Aftenposten, Nordea og Oslo kommune den aller beste handels- og servicebedriften i Osloregionen. Fra over 100 nominerte velger en fagjury ut de fem beste, hvor de vektlegger kundeservice, lønnsomhet, innovasjon, godt arbeidsmiljø og miljøfokus. Publikum stemmer så på hvilken av finalistene de synes bør vinne. I knivskarp konkurranse med de vektige institusjonene Krogh Optikk Majorstuen, Anton Sport Bekkestua, Urmaker Bjerke i Nedre Slottsgate og Ark på Oslo S gikk Dapper helt til topps, med over en tredjedel av stemmene.

Det er slike anledninger som minner oss på at vi er en del av samfunnet på måter som går langt utover bare det å selge varer. Kunder vi har hatt et nært forhold til over flere år har ønsket oss lykke til, og prisutdelingen har for alvor tydeliggjort hvilket yrende næringsliv og hvilket utrolig koselig lokalmiljø vi tilhører her på Grünerløkka. Takk igjen til alle sammen!

Back to blog