Dapper på Øyafestivalen

Dapper på Øyafestivalen

Øyafestivalen går av stabelen 8. - 12. august, med The XX, The Pixies, Migos og mange andre artister vi digger. Enormt mange er miljøbevisste og tar sykkelen fatt for å komme seg til festivalområdet i Tøyenparken, derfor stiller vi på Dapper med gratis sykkelfiks under hele festivalen!

I år som før har vi et koselig lite telt på den store sykkelparkeringen like ved hovedinngangen i Finnmarkgata. Der vil vår kompetente mekaniker bytte bremseklosser, justere gir og skifte slange på doningen din mens du venter. Vi tar også med oss noen utvalgte produkter som er kjekke å ha på festival: Alt fra solbriller og t-skjorter til sykkellykter og setetrekk kan kjøpes på vår stand. Kaffe på kanna har vi naturligvis også!

Har du ikke billetter? Du kan vinne ukespass ved å skrive deg på nyhetsbrevet vårt.

Her finner du oss:

 

Åpningstider for standen: 

Onsdag: 13.00 - 19.00
Torsdag: 13.00 - 19.00
Fredag: 13.00 - 19.00
Lørdag: 13.00 - 19.00

 

Litt praktisk info:

Sykler repareres mens du venter, mens du er tilstede. Tider settes på drop-in-basis med et kølappsystem. Arbeid utført, som ofte er den største kostnaden ved sykkelreparasjon, er gratis mens eventuelle komponenter vi må bytte har vanlig pris. Vi bestreber oss alltid på å reparere det du allerede har i stedet for å bytte til nytt.

For at så mange som mulig skal få hjelp må vi begrense oss til enkle reparasjoner som å bytte bremseklosser, justere gir og bytte sykkelslanger - ingen demperservice eller helrestaurering, med andre ord. Vi forbeholder oss retten til å avvise reparasjoner som vi vurderer som for risikable, krevende eller umulige å utføre på andre måter. Verkstedet vårt Krankenhaus på Grünerløkka holder åpent som vanlig under hele festivalen, så om du trenger service på en sykkel kjøpt hos oss eller ønsker å få montert ekstrautstyr anbefaler vi at du kommer innom der i stedet for på Øyafestivalen.

Vi gleder oss til å se deg!

Back to blog