Gratis frakt på alle sykler!

Gratis frakt på alle sykler!

Norge er et langstrakt land, og folk som i andre europeiske land ville klumpet seg sammen i noen få byer bor heller i yrende lokalsamfunn fra nord til sør. Det kan i blant by på utfordringer - for dere i Oslo er det for eksempel lett å rusle innom oss og dra hjem på en splitter ny sykkel, noe som er vanskeligere om man bor i Mosjøen.

Vi gjør nå valget lettere for deg ved å tilby gratis frakt på alle damesykler og herresykler! Når du bestiller sykkel på Dapper.no og går til kassen dukker gratis frakt opp av seg selv - bare velg postkontoret / post i butikk som er nærmest deg.

Sykkelen fraktes da delvis montert og godt polstret i eske og er hos deg etter normalt 2-3 dager, avhengig av posten. Det eneste du må gjøre er å

  • Montere evt. forskjerm og forhjul
  • Montere styre (alle vaiere er installert allerede)
  • Montere pedaler
  • Installere og justere sete
  • Pumpe dekkene
  • Få den ferdige sykkelen sjekket hos et sykkelverksted før du tar den i bruk.

Det følger med en grundig monteringsanvisning med tydelige bilder, og du trenger kun vanlige sykkelverktøy som unbrakonøkler og fastnøkler, ingen spesialverktøy.

NB: Iom. at du selv gjør sluttmonteringen kan vi ikke garantere for denne, kun produksjonsfeil fra produsent. 

Unntaket er Brompton foldesykler: Siden disse er sammenleggbare er det plass til hele sykkelen ferdig montert i en liten eske. Derfor monterer vi alle Brompton-sykler komplett før sending slik at de kan tas i bruk rett ut av pakken - du må kun sette på setet selv.

Kontakt oss gjerne på hei@dapper.no om du har spørsmål om de ulike sykkelmodellene!

Back to blog