Goetze AW17: Feirer murens fall

Goetze AW17: Feirer murens fall

Goetze holder ikke bare hus i Berlin, de er umulige å løsrive fra byen. Høstens kolleksjon er en kjærlighetserklæring til særlig Øst-Berlin og dens innbyggere. Gjenreisningen av Øst-Berlin har gjort byen til Europas kanskje mest levende hovedstad: Husleien falt over natten til spottpris slik at unge, kreative mennesker kunne jage drømmene sine i stedet for lønnsslippen.

Øst-Berlin: Pastell og proletariat

Goetzes høstkolleksjon henter inspirasjon fra Øst-Berlins strenge, sosialistiske funkisbygg som nå huser kunstgallerier, verksteder og møteplasser. Linjene er en kombinasjon av byggenes renskårne arkitektur og innbyggernes lekenhet, mens palletten lar varme, lette naturfarger som beige og brunt møte folkerepublikkens harde, kjølige sementtoner.

Goetze AW17

 Frakken Marlo er kroneksempelet: Her er hele plagget delt i to lag, med vidt ulike farger og tekstur.

Goetze AW17

Også på andre items skinner designer Sissi Goetzes oppfinnsomhet igjennom. Pelle er en kombinasjon av den ungdommelige Mod-parkasen og en konservativ trench-coat, og både frakker og skjorter er laget med hennes unike ermer som både er innfelt og sydd til torsoen ved kragen med såkalt raglan-søm. Mens Goetzes skjorter tidligere har vært tilkneppede og smale, inneholder denne kolleksjonen merkets første oversize-skjorte.

Goetze AW17

Se utvalget her!

Back to blog