Nytt verksted og ny sykkelbutikk

Nytt verksted og ny sykkelbutikk

Nå som veiene begynner å bli bare ligger alt til rette for en super sykkelsesong! Vi har rigget opp en splitter ny sykkelavdeling inne på Dapper, åpen i butikkens vanlige åpningstider og nå kommer årets nyheter for kvinner og menn som allerede kan forhåndsbestilles. Samtidig åpner vi nytt verksted på Kiellands senter på Alexander Kiellands plass!

Sykkelbutikk

  • Adkomst: Dapper
  • Adresse: Nordre gate 13, 0551 Oslo
  • Åpningstider: Man-fre 10-18, lør 11-17, søn 13-17 
  • Kontakt: hei@dapper.no

Her står våre sykkelmodeller og sykkelutstyr utstilt. Ved butikken kan du prøvekjøre og kjøpe sykkel samt ekstrautstyr som sykkellås, sykkellykter og sykkelvesker. Du vil få god oppfølging av våre dyktige medarbeidere i å velge modellen som passer for deg! Når du har satt sammen din favorittsykkel monterer vi opp en boxfresh sykkel på verkstedet til deg.

Sykkelverksted

  • Adkomst: Ned rampen til P-hus på baksiden av senteret Kiellands hus
  • Adresse: Waldemar Thranes gate 72, 0175 Oslo
  • Åpningstider: KUN ETTER AVTALE
  • Kontakt: hei@dapper.no

Her monteres og utleveres din nye sykkel, komplett med bagasjebrett og annet permanent ekstrautstyr du har bestilt. Her kan du også levere sykkel for service. Da er det veldig viktig at du kontakter oss på hei@dapper.no på forhånd for å avtale tid! Vi svarer meget raskt på e-post. NB: Vi gjør kun service på sykler kjøpt hos oss. Dette gjør vi for at våre sykkelkunder alltid skal få rask og god hjelp, selv midt i sesongen.

Verkstedet tar kontakt straks sykkelen din er ferdig for å avtale henting. Da er det bare å glede seg!

Hva er bakgrunnen for dette?

I og med at sykkellageret vårt ble revet i fjor høst trengte vi nytt lager, og for å lette logistikken har vi fra nå av verksted og lager i samme bygg - adskilt fra butikken i Nordre gate. Som du sikkert har sett er det gamle verkstedet vårt i Markveien blitt en nydelig PelsPels barbersalong.

Hva er fordelene med separat verksted?

Mange. Det betyr at du som ønsker å kjøpe sykkel eller ekstrautstyr kan gjøre dette raskere og enklere på Dapper, hvor vi kan konsentrere oss fullt og helt på å hjelpe deg i stedet for å skru. Samtidig kan du som skal hente sykkel eller levere på service gjøre dette direkte på et rent verksted, uten å forholde deg til en butikk.

Det blir bedre for oss også: Tidligere var sykkellageret vårt i en kjeller på andre siden av gaten, slik at vi måtte springe opp og ned og hente sykler og utstyr til montering. Nå har mekanikerne våre alt for hånden der de jobber, slik at sykler blir raskere klare og arbeidshverdagen mer behagelig :)

Kan jeg ta med meg kjøpt sykkel fra Dapper?

Nei, syklene som står utstilt i butikken er demo-modeller til prøvekjøring. For å forsikre oss om at alle skal kunne prøve modellen de ønsker må de alltid være tilgjengelige i butikken og kan ikke utleveres til kunde. Dessuten er det alltid godt å vite at du er den første som setter deg på sykkelsetet på din splitter nye sykkel!

Kan jeg levere sykkel på service på Dapper?

Nei - alle mekanikere, alle reservedeler og alt verktøy er på Alexander Kiellands plass. Ta heller kontakt på hei@dapper.no, så setter vi raskt opp en timeavtale! Det er heldigvis veldig lett å komme seg til verkstedet - buss 21, 33, 34 og 54 stopper like utenfor og du kan sykle eller kjøre rett til verksteddøren via inngangen til parkeringshuset under senteret.

Vi gleder oss til årets sykkelsesong! Har du spørsmål, send oss en e-post på hei@dapper.no.

Back to blog