SS18: Harde farger og mykt stoff fra Libertine-Libertine

SS18: Harde farger og mykt stoff fra Libertine-Libertine

København-baserte Libertine-Libertine leverer akkurat den stilen vi så for oss da vi startet Dapper: Klassisk uten å være retro, stilig uten å være pyntet og kvalitetsbevisst uten å ha kokko priser.

Årets vårkolleksjon er intet unntak. Temaet er klare primærfarger hvor blant annet signalrød, hvit og blå går igjen, moderert av duse ørkentoner. Som alltids legger Libertine-Libertine stor vekt på materialkvaliteten - at plaggene ikke bare skal se bra ut, men også kjennes riktige ut i teksturen.

I sentrum av kolleksjonen står genseren Triumph og t-skjorten av samme navn. Begge er laget av finspunnet, myk ull fra Italia med sesongens signalrøde farge.

Favorittskjorten Hunter er tilbake i sommerlig bomullsflanell, flankert av nyheten Lynch. Sistnevnte er også oversize i snittet, men har noe smalere rygg og ermer.

Se også opp for den kortermede skjorten Cave - yndlingsvarianten vår har smakfullt vannfarge-motiv. En annen nyhet vi ikke klarer å ta av oss er t-skjorten Action, en 50-tallsinspirert sportstrøye i enten hvitt eller blått.

Den kanskje mest spesielle buksen Helterskelter som har et idiosynkront, megavidt og kort snitt, nesten som en langbent nikkers.

Se hele utvalget her!

Back to blog