SS18: Harde farger og mykt stoff fra Libertine-Libertine

København-baserte Libertine-Libertine leverer akkurat den stilen vi så for oss da vi startet Dapper: Klassisk uten å være retro, stilig uten å være pyntet og kvalitetsbevisst uten å ha kokko priser.

Årets vårkolleksjon er intet unntak. Temaet er klare primærfarger hvor blant annet signalrød, hvit og blå går igjen, moderert av duse ørkentoner. Som alltids legger Libertine-Libertine stor vekt på materialkvaliteten - at plaggene ikke bare skal se bra ut, men også kjennes riktige ut i teksturen.

I sentrum av kolleksjonen står genseren Triumph og t-skjorten av samme navn. Begge er laget av finspunnet, myk ull fra Italia med sesongens signalrøde farge.

Favorittskjorten Hunter er tilbake i sommerlig bomullsflanell, flankert av nyheten Lynch. Sistnevnte er også oversize i snittet, men har noe smalere rygg og ermer.

Se også opp for den kortermede skjorten Cave - yndlingsvarianten vår har smakfullt vannfarge-motiv. En annen nyhet vi ikke klarer å ta av oss er t-skjorten Action, en 50-tallsinspirert sportstrøye i enten hvitt eller blått.

Den kanskje mest spesielle buksen Helterskelter som har et idiosynkront, megavidt og kort snitt, nesten som en langbent nikkers.

Se hele utvalget her!


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post