SS18: På speiderleir med Schnayderman's

SS18: På speiderleir med Schnayderman's

Til årets vår / sommerkolleksjon har den svenske skjorte-spesialisten Schnayderman's hentet inspirasjon fra verdens speidere.

Speideren representerer en overgang fra gutt til mann, selvberging og friluftsliv, verdier som står sentralt for Schnayderman's. Speiderbevegelsen preges også av en umiskjennelig stil diktert av pragmatiske snitt og materialvalg. Designerne legger ikke skjul på at estetikken fra Wes Anderson's kritikerroste film Moonrise Kingdom har inspirert kolleksjonen.

- Grov bomull og lin i ørkenbrunt og utvasket khaki smykkes med regimentstriper på lommer, sidesømmer og ermer, forklarer Dimitri de Martignac fra Schnayderman's.

Dette ser man tydelig i modellen Schnayderman's Leisure Notch Cotton Twill skorte, men også i Leisure Scout Print skjorte som er prentet med speidermerker fra hele verden.

Schnayderman's lager kun skjorter, men utvider hele tiden hva en skjorte kan være. Vi har sikret oss flere nydelige overshirts som henter snitt og detaljer fra skjorter, men er tykkere og åpnes og lukkes som en jakke. Se spesielt Leisure Houndtooth Tape Zip jakke, en elegant sportsjakke i myk, lett ull, samt Linen Mix One overshirt, en luftig sommerjakke i teknisk lin.

Som alltids setter vi menn over gjennomsnittlig høyde pris på Schnayderman's gjennomprøvde, lange snitt med splittet hem som gjør at skjortene deres er blant de eneste som faktisk holder seg nede i buksen.

Back to blog