Sikre deg en Tokyobike til våren!

Om ikke lenge får vi inn sesongens første Tokyobikes. Forhåndsbestill din sykkel innen 8. mars og få skjermer (verdi 499,-) montert med på kjøpet! Vi kontakter deg straks sykkelen kan hentes i slutten av mars.

Tokyobike er et sykkelmerke stiftet i 2002 i Tokyo som lager lette, urbane hverdagssykler med sprek design. De holder prisene nede slik at syklene skal være innenfor rekkevidde også for skoleelever og studenter. I Japan er det trangt om plassen, så alle Tokyobike er designet ut fra små hjul slik at sykkelen er lett å manøvrere i trafikken og plassere i leiligheten og på kontoret. Lav vekt gjør at sykkelen er lett å ta med seg opp trappene.

Tokyobike har oppreist sittestilling og 7 gir med bred utveksling slik at du lett kommer opp alle bakker. Du kan spesialtilpasse din sykkel til å bli unik med vårt utvalg av kurver, skjermer og bagasjebrett, eller oppgradere sete og holker til Brooks England i skinn.

Utvalget av farger på damemodellen Bisou, herremodellen CS og unisex-sykkelen Mini Velo er altfor stort til at vi kan lagerføre dem alle, men ved å forhåndsbestille kan du sikre deg akkurat den fargen du ønsker. Se størrelsesguiden for hver modell for å finne riktig størrelse til deg!

Tokyobike Bisou damesykkel

Tokyobike kompaktsykkel


6 comments


 • Dapper

  Hei Magnus!

  Syklene blir levert i månedsskiftet mars/april. Vi tar kontakt med alle som forhåndsbestiller for å avtale henting / forsendelse!

  Vh
  Dapper


 • Magnus

  Når er det levering?


 • Dapper

  Hei Malin!

  Se svar til Tom overfor – portoen gjelder til alle adresser i Norge.

  Når det er sagt ligger verkstedet og sykkelbutikken vår i Markveien 51C på Grünerløkka, så det er fullt mulig å hente ferdig montert sykkel der uten å betale noe for frakt, noe de fleste i Oslo foretrekker.

  Håper det var til hjelp!

  Vennlig hilsen
  Dapper


 • Dapper

  Hei Tom og takk for spørsmål!

  Vi bruker Posten til å frakte sykler, med de satser som Posten setter:

  Umontert sykkel i eske: 399,-

  Montert sykkel: 1020,-

  Dersom du får fraktet sykkelen i eske må du montere forhjul, styre og sete og alt evt. ekstrautstyr seov og ettergå sykkelen før bruk. Montert sykkel monteres og ettergås på vårt verksted og vi borger for garantien. Klargjøring av sykkel tar som regel 1-2 dager, deretter regner Posten 3-5 dager fra sending til sykkelen ankommer ditt postkontor / post i butikk.

  Håper det var til hjelp!

  Vennlig hilsen
  Dapper


 • Malin

  Hur mycket kostar frakt för en cykel till Oslo?


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published