Sikre deg en Tokyobike til våren!

Om ikke lenge får vi inn sesongens første Tokyobikes. Forhåndsbestill din sykkel innen 8. mars og få skjermer (verdi 499,-) montert med på kjøpet! Vi kontakter deg straks sykkelen kan hentes i slutten av mars.

Tokyobike er et sykkelmerke stiftet i 2002 i Tokyo som lager lette, urbane hverdagssykler med sprek design. De holder prisene nede slik at syklene skal være innenfor rekkevidde også for skoleelever og studenter. I Japan er det trangt om plassen, så alle Tokyobike er designet ut fra små hjul slik at sykkelen er lett å manøvrere i trafikken og plassere i leiligheten og på kontoret. Lav vekt gjør at sykkelen er lett å ta med seg opp trappene.

Tokyobike har oppreist sittestilling og 7 gir med bred utveksling slik at du lett kommer opp alle bakker. Du kan spesialtilpasse din sykkel til å bli unik med vårt utvalg av kurver, skjermer og bagasjebrett, eller oppgradere sete og holker til Brooks England i skinn.

Utvalget av farger på damemodellen Bisou, herremodellen CS og unisex-sykkelen Mini Velo er altfor stort til at vi kan lagerføre dem alle, men ved å forhåndsbestille kan du sikre deg akkurat den fargen du ønsker. Se størrelsesguiden for hver modell for å finne riktig størrelse til deg!

Tokyobike Bisou damesykkel

Tokyobike kompaktsykkel


You may also like

View all
Example blog post
Example blog post
Example blog post