Sikre deg en Tokyobike til våren!

Sikre deg en Tokyobike til våren!

Om ikke lenge får vi inn sesongens første Tokyobikes. Forhåndsbestill din sykkel innen 8. mars og få skjermer (verdi 499,-) montert med på kjøpet! Vi kontakter deg straks sykkelen kan hentes i slutten av mars.

Tokyobike er et sykkelmerke stiftet i 2002 i Tokyo som lager lette, urbane hverdagssykler med sprek design. De holder prisene nede slik at syklene skal være innenfor rekkevidde også for skoleelever og studenter. I Japan er det trangt om plassen, så alle Tokyobike er designet ut fra små hjul slik at sykkelen er lett å manøvrere i trafikken og plassere i leiligheten og på kontoret. Lav vekt gjør at sykkelen er lett å ta med seg opp trappene.

Tokyobike har oppreist sittestilling og 7 gir med bred utveksling slik at du lett kommer opp alle bakker. Du kan spesialtilpasse din sykkel til å bli unik med vårt utvalg av kurver, skjermer og bagasjebrett, eller oppgradere sete og holker til Brooks England i skinn.

Utvalget av farger på damemodellen Bisou, herremodellen CS og unisex-sykkelen Mini Velo er altfor stort til at vi kan lagerføre dem alle, men ved å forhåndsbestille kan du sikre deg akkurat den fargen du ønsker. Se størrelsesguiden for hver modell for å finne riktig størrelse til deg!

Tokyobike Bisou damesykkel

Tokyobike kompaktsykkel

Back to blog