Topp tips til påsken

Topp tips til påsken

Vi gleder oss til påskeferien! Uansett om du skal dra på hytta, til syden eller bli i byen hjelper vi deg å pakke reisebaggen. Se våre beste påsketips nedenfor, eller se hele utvalget her!

Tips til hytta

Tips til hytteturen.

Ursa Major Force Field Daily Defense ansiktskrem med solfaktor 18

Nå skinner sola i vinduskarmen, og da er det ekstra viktig å beskytte huden. Denne ypperlige ansiktskremen fra Vermont tilfører både fuktighet og vern mot UV-stråler. Kombiner den med en vanlig solkrem for ekstra god beskyttelse.

Han Kjøbenhavn Green Outdoor Matt Black solbriller

Lette og elegante solbriller med mørke kvalitetsglass og - aller best - skylapper for å holde fjellsola unna sidesynet.

Special Lemon skjerf i merinoull - Grå

Et lett skjerf i myk merinoull er et av de mest praktiske plaggene du kan ha. Ren, ny ull fra merinosau klør ikke og holder varmen ypperlig selv om skjerfet er vevd aldri så florlett. Lett nok til å ha på i skisporet, stort nok til å bre over fanget i solveggen.

Brooks // SIGG Hot & Cold One termos - 0,5 L

Genial termos laget av sveitsiske SIGG i samarbeid med Brooks England. Holder kakao, toddy og suppe varm i 12 timer, noe som bør være lang nok skitur for de fleste. Helletuten går andre termoser en høy gang og trykknappen gjør at du slipper å skru med glatte hansker. Gedigen kvalitetsfølelse.

Tips til utenlandsturen

Tips til utenlandsturen.

Livid Jeans Anton Japan Seedling kortermet skjorte

Nå er det nok snø og slaps! Nyt en preview av neste årstid i den sommerligste skjorten vi har sett på lenge. Laget av luftig, japansk bomull som holder deg fresh selv i Thailand. Designet i Trondheim.

Porter-Yoshida & Co. Tanker passlomme

Med en tett reiseprogram er det livsfarlig for alle viktige gjenstander å oppholde seg i hendene dine - da ender de erfaringsmessig opp på en benk på Schiphol lufthavn. Ha heller penger og pass i denne nydelige reisemappen fra japanske Porter. Laget av polstret, silkemyk nylon som virker skåret ut av jakka til Tom Cruise i Top Gun.

Herschel Supply Co Trade Small koffert

Det som ikke får plass i passlommen, går i trillekofferten. Som alle tenkende samfunnsborgere bestiller vi bare hamburgere som allerede ligger klare på grillen og reiser kun med håndbagasje. Denne hard-shell-kofferten krysser av i alle bokser: Liten nok til å gå som carry-on på stort sett alle flyselskap, gode trillehjul og TSA-godkjent lås.

Han Kjøbenhavn Cloud Gold solbriller

Skjeggvekst nedover halsen og Matrix-solbriller, eller nybarbert hake og tidløse pilotsolbriller? Du står selvfølgelig fritt til å velge, men valget vårt faller nok på det siste når vi skal representere heimstaden vår i utlandet.

Tips til byferien

Tips til byferien.

 

Asics GSM sneakers - Grå

Det blir fort noen asfaltkilometer på oss som ikke skal ha ski på beina, og da er skikkelig fottøy essensielt. Asics GSM er opprinnelig en tennissko, men vi finner den utmerket til skating, senkveld-dansing og å stikke av fra uønsket oppmerksomhet rundt egen person. Ekstra lekker med gråblå topp og naturfarget gummisåle.

Master-Piece Link magetaske - Navy

Fashion-statements som tjener en funksjon? Det kan vi like. Ta med boka og matpakken i denne utsøkte vesken fra japanske Master-Piece. Et must for deg som lider av trange jeans eller dameklær uten lommer.

Libertine-Libertine Hunter skjorte - Hvit

Helt sommer er det enda ikke, så til utflukter i byen kan det ikke bli bedre enn en fløyelsmyk flanellskjorte med litt tykkelse på stoffet. Hunter fra Libertine-Libertine har i tillegg generøst oversize-snitt som ser helt riktig ut på.

Mission Workshop Vandal ryggsekk

Påskeferien er det nærmeste vi kommer unntakstilstand her til lands - hele samfunnet stenger ned og nåde den som ikke har hamstret melk og vedkubber før skjærtorsdag. Da benytter vi gjerne sjansen til å utforske byen vår, for eksempel ta en bussrute til endes og se hvor vi ender opp. Mission Workshop Vandal er den perfekte følgesvenn til bysafari - vanntett, slitesterk og utrolig komfortabel på ryggen.

Back to blog