Vi fyller 5 år! Konsert med André Bratten og fler!

Vi fyller 5 år! Konsert med André Bratten og fler!

Dapper fyller 5 år og vi feirer dette lørdag 14. april! Vi starter hos oss i Nordre gate 13 med mingling og DJs fra 18-21. Etter det fortsetter vi på Parkteatret med en line-up vi er veldig stolte av å kunne presentere. Håper å se deg den 14. april!

Gratis arrangement hos oss. 200,- + avg. for konserter på Parkteatret.

I salg via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.no/event/570139
Dører: 22.00
Aldersgrense: 20 år

Meld deg på eventet her!

Line-up på Parkteatret

ANDRÉ BRATTEN – LIVE
Andre Bratten står helt i front blant den yngre norske generasjonen innen elektronika. Debutalbumet «Be A Man You Ant», fra 2013, kom ut på Prins Thomas' etikett Full Pupp, mens oppfølgeren «Gode» kom på Smalltown Supersound i 2015. Sisteskiva ble rost av utenlandske anmeldere, og det ble trukket referanser til blant andre Arvo Pärt, Aphex Twin og Brian Eno. Her hjemme trillet Aftenposten terningkast 6, og skrev at Bratten "tar oss inn i norsk elektronikas nye gullalder". André Bratten jobber nå med nytt materiale, og vi kan vente oss EP(er) og album innen året er omme. 

https://soundcloud.com/andre-bratten

OLEFONKEN
Olefonken er Ollis Hergum, musikkprodusent, DJ og synkronsvømmer fra Oslo, samt medlem av Hubbabubbaklubb. Olefonken er en mann av få spor og enda færre ord, men når noe kommer ut er det solid, gjennomtenkt og fullt av kjærlighet. Oppveksten i Afrika har gjort soundet hans varmt og rytmisk, men siden han også har bodd i Norge har det i tillegg friske, kjølige og tidvis melankolske melodier. Olefonken er inspirert av blant annet Holger Czukay og Bjørn Torske.

https://soundcloud.com/olefonken 

DJ HOOKER
Thomas Fuglesang, aka DJ Hooker, er et kjent fjes for mange i Oslos uteliv. Som musikk-selector på Hells Kitchen, som DJ Hooker bak spakene på Jaeger, Revolver, Gåsa m.m. og med mixer og kassett på labelet Hjemme med Dama, har han gjort inntrykk på mangt et sinn her hjemme og ute på det store nettet.

Det sies at Thomas har en overraskende dyp og bred platesamling som omfatter alt fra ambient musikk, dub og jazz til futuristiske pads og wave med urbane vibber. 

https://soundcloud.com/dj_hooker 

MIKKEL REV
Mikkel Rev, eller Mikkel Haraldstad som han egentlig heter, er en DJ og musikkprodusent fra planeten Jorden. Ikke mye er kjent om denne fyren, men han har tidligere gitt ut musikk på blant andre Full Pupp og Untz Untz Records.

Forvent alt i fra ambient til techno i skjønn og uskjønn forening -- Musikk for kropp og sinn med andre ord.

Back to blog