Vinn ukespass og dagspass til Øyafestivalen!

Vinn ukespass og dagspass til Øyafestivalen!

Vi skal til Øyafestivalen, og vi har lyst til at du også skal komme! Derfor trekker vi ut 1x ukespass til én heldig vinner som melder seg på nyhetsbrevet vårt fra og med i dag. To andre vinnere kan kose seg med gavekort på 500,- som kan brukes både på Dapper.no og i butikken vår på Grünerløkka. 

 

Nyhetsbrevet vårt er blant de minst spammete i Norge. Nå og da sender vi ut info om konserter, bakgårdsfester og andre ting vi arrangerer, nye produkter samt hendige tips innen grooming, sykkel, skopleie med mer.

Vinnerne trekkes tirsdag kveld og kontaktes like etter. Den heldige vinneren av ukespasset er hjertelig velkommen innom standen vår på Øyafestivalen, hvor vi i år som tidligere tilbyr gratis sykkelfiks, praktisk festivalutstyr og varm kaffe.

Er du allerede på nyhetsbrevet vårt? Send oss en mail på hei@dapper.no så skal vi naturligvis inkludere deg i trekningen!

Vi deler også ut et ukespass og fire dagspass på Instagram!

Ukespass: Legg til @DapperOslo og #DapperØya i ditt beste sommerminne på Instagram og følg oss på Instagram for å delta i trekningen av et ukespass til Øyafestivalen. Vinneren kåres på tirsdag, dagen før Øya starter.

Vinner av ukespass:

Dagspass: Fredag, lørdag/søndag, mandag og tirsdag vil det være et symbol som henger i vinduet vårt. Det vil være et nytt symbol for hver dag. Ta et bilde av vinduet vårt og post det på din Instagram-profil. Tag og følg oss og legg til Dapper som sted. Kom tilbake daglig og du har 4 ganger så mange sjanser for å vinne!

Vinnere av dagspass:

Ukespass gir deg adgang til Øyafestivalen i Tøyenparken fra onsdag 9. august til og med lørdag 12. august. Ukespasset gir deg også gratis adgang til Klubbdagen, tirsdag 8. august. Av kapasitetshensyn gjelder førstemann til mølla-prinsippet under Klubbdagen. Et ukespass gir deg også rabatt på billetter til Øyanatt og Øyakino.

Mer info om Øyafestivalen finner du på oyafestivalen.no.

Back to blog