Stort vintersalg!

Stort vintersalg!

Fra og med i dag er det 40 prosent avslag på det aller, aller meste av klær i butikken! Benytt sjansen til å freshe opp garderoben med Europas feteste merker til salgspris. Siden vi er en liten butikk som håndplukker items fra hver kolleksjon gjelder det å skynde seg - det er kanskje bare én igjen i din størrelse! Alle salgspriser er oppdatert i nettbutikken og gjelder fra og med i dag.

Større utvalg

Klær og tilbehør er definitivt det vi har vokst mest på siden oppstart. Det er artig å tenke på at da vi åpnet dørene var klesutvalget til Dapper ett stativ bra saker pluss noen skjorter på veggen.

Nå, fire og et halvt år senere, kan vi skilte med en egen klesavdeling fylt til randen med blant annet nydelige skjorter fra danske Libertine-Libertine, sko fra Asics og gensere fra Champion. Med det utvidede utvalget stiger også sjansen for å finne det helt rette på salg!

Hvorfor salg?

Klesbransjen har i uminnelige tider operert med to kolleksjoner i året - én for vår/sommer (Spring/Summer = SS) og én for høst/vinter (Autumn/Winter = AW). Lang tid i forveien reiser vi land og strand rundt, møter leverandører og setter opp ordre for neste kolleksjon. Når det nærmer seg dagen for levering legger vi de siste plaggene fra forrige kolleksjon ut på salg. Dette er vinn-vinn for butikk og kunde: Du får sjansen til å finne den siste diamanten til kostpris og vi får ryddet plass til vårens nyheter.

Siden vi ikke er et digert varehus tar vi ikke inn flere klær enn at de aller fleste flyr ut til ordinær pris, en pris vi setter så lavt vi kan. Vi foretrekker denne måten å gjøre det på: Da vet man at ordinær pris faktisk er den riktige prisen for at vi og produsenten skal overleve, og at salg er første mann til mølla på det som er igjen.

Se utvalget!

Back to blog